Tif Group – Usi si Porti Metalice Antifoc si Simple

TIF Group este unul dintre cei mai apreciati furnizori de porti destinate cladirilor civile si industriale

NDD – februarie 2015

NDD – Ninz Digital Decor este un sistem de reprezentări grafice realizate cu un strat de cerneluri speciale, protecția Decorul constă din lac transparent aplicat pe blatul de ușă. Ciclul tabloului decorativ a fost testat prin supunerea acestuia la o serie de teste severe obținând rezultate excelente ca la rezistenta la ceata salina, umiditate, radiații UVA, abraziune și solvenți. Printre noile decoratiuni ale lunii februarie găsim o serie de imagini din colectia „Fotografie” și „Simboluri”.

NDD – decembrie 2014

NDD – Ninz Digital Decor este un finisaj decorativ executat pe suprafața plană a foii de ușă. Sistemul NDD exclusiv  combină stilul și designul cu securitatea unei uși rezistente la foc si îndeplinește toate normele de prevenire a incendiilor referitoare la vopsirea decorativa. Printre modelele recente din luna decembrie 2014, vom prezenta clienților cateva din decoratiuni noastre din colectiile „Fotografie”, „Publicitate” și „Simboluri”.

NDD Aprilie 2013

NDD – Ninz Digital Décor, este o vopsire decorativa a reprezentarilor grafice executate pe un suport de vopsea epoxy-poliesterica pe foaia de usa si o tiparire digitala cu inalta rezolutie a elementelor de design cu cerneluri speciale. NDD-ul este aplicabil pe toata gama de usi Ninz: Proget, Univer si Rever, cu unul sau doua canate. Va prezentam cele mai noi modele din colectia NDD “Photography”.  

NDD Martie 2013

Cu colectia NDD – Ninz Digital Décor, ai acces la o gama foarte larga  de decorare a usilor Ninz. Gama este divizata in mai multe propuneri, de la reproduceri de arta clasica pana la simboluri, de la reproducerea materialelor (lemn, piatra, metal) pana la design-uri grafice originale. In Martie am introdus numeroase decoratii noi in colectia “Fantasy” , “Pictures” si “Publicity”.