Tif Group – Usi si Porti Metalice Antifoc si Simple

TIF Group este unul dintre cei mai apreciati furnizori de porti destinate cladirilor civile si industriale

Compania

Incepand din anul 2000, de la infiintarea TIF Group, am cautat sa oferim clientilor nostri o gama cat mai completa de usi  si porti destinate cladirilor civile si industriale.

Comercializam in acest moment produse cu un nivel ridicat de calitate, avand un raport optim calitate/pret, cu caracteristici plecand de la cele mai simple pana la cele mai complexe cu automatizari si accesorii sofisticate.

Selectarea furnizorilor nostri s-a facut cu multa exigenta, urmarind in permanenta cerintele pietei si satisfacerea necesitatilor clientilor nostri si a pietei specifice din Romania.

Scopul nostru este de a oferi firmelor constructoare si beneficiarilor de investitii, produse de calitate, la preturi rezonabile, agrementate conform normativelor, in cadrul unei colaborari de un inalt nivel profesional.

Acest site doreste sa vina in intampinarea clientilor potentiali, care sa poata afla intr-un mod cat mai simplu si clar gama de produse comercializata de noi, precum si cateva caracteristici ale acestora.

Usile si portile comercializate de noi sunt metalice si pot fi usi sau porti rezistente la foc sau antifoc sau usi uzuale sau simple pentru interior sau la exteriorul cladirilor.

Intreaga gama de produse comercializate are certificari pentru Italia sau Germania si certificari dupa normativele romane in vigoare sau marcaje CE.